Kevään ja kesän 2023 muotivärit

Nyt suunnataan katse kohti kevään 2023 muotivärejä.

Kirjoitimme aiemmin postauksen kevään 2023 trendeistä, jonka pääset lukemaan tästä.

 

Vuoden 2023 trendiväri

Vuoden 2023 trendiväri on Viva Magenta, joka kuuluu punaiseen väriperheeseen. Pantone Color Institute kuvailee väriä sekä pelottomaksi että rohkeaksi. Värin energisyys juhlistaa iloa ja optimistisuutta. Trendiväri on samaan aikaan voimakas ja voimaannuttava. Viva Magentaa tullaan näkemään enemmän syksyllä kuin alkuvuodesta.

 

Viva Magenta

 

Musta ja valkoinen

Muodissa tulee näkymään paljon mustaa ja valkoista, erityisesti kuitenkin mustaa. Klassikkovärit ovat vuodesta toiseen tyylikkäitä ja ajattomia. On mielenkiintoista jäädä seuraamaan, millaisia kuoseja tulemme näkemään mustavalkoisena. Jos kuitenkaan nämä värit eivät ole mieleesi, pukeudu huoletta värikkäämpiin asuihin. Mustaan ja valkoiseen voi myös yhdistää värikkäämpiä vaatteita tai asusteita. Esimerkiksi muuten kokonaan valkoinen asu yhdistettynä yhteen räikeään väriin luo mielenkiintoisen kokonaisuuden.

 

Mustat puiset Kahvirakkaus -korvakorut

Tutustu koruun tarkemmin tästä.

 

Vaaleansininen ja sähkönsininen

Tämä kevät on mieluinen sinisen ystävälle, koska sininen väri tulee olemaan esillä niin keväällä kuin kesällä. Vaatekaupoista tulee löytymään varmasti valikoimaa vaaleansinisen ja sähkönsinisen osalta.

 

Vaaleansininen asu

 

Very Peri

Viime vuoden muotiväriksi valittua Very Peria tullaan näkemään tänäkin vuonna, vielä ainakin kevätmuodissa. Very Peri on kaunis violetti väri, jossa sekoittuvat yhteen sininen ja puna-violetti sävymaailma.

 

Violetit Hurmoksessa -kukkakorvakorut

Tutustu koruun tarkemmin tästä.

 

Kirkkaanpunainen

Punainen väri tulee hehkumaan kirkkaana. Punainen onkin voimakas ja energinen väri, joka kiinnittää huomion. Jos punainen tuntuu liian vahvalta, voit kokeilla sitä esimerkiksi huulimeikissä.

Maanläheiset sävyt

Maanläheiset sävyt tulevat loistamaan tänä keväänä! Maanläheisestä väripaletista tulevat näkymään erityisesti sekä beige että vaaleahko harmaa.

 

Maanläheisen sävyiset Kallio -korvakorut

Tutustu koruun tarkemmin tästä.

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

 

Lähteet

Pantone Color Institute

Kuvat: Ajatusaallokko Oy, ilmaiset kuvapankit

 

Takaisin blogiin