Tietoa puisista korvakoruista

Suunnittelemme ja kokoamme korvakorut käsityönä Joensuussa.

Korvakorujen puuosat ovat sertifioitua suomalaista koivuvaneriaKorujen metalliosat ovat ruostumatonta terästä (kirurginteräs). Ruostumaton teräs on huoltovapaa ja allergiaystävällinen, mutta voi aiheuttaa herkimmille allergisen reaktion. Metalliosat ovat Suomessa tutkittu ja testattu: Osat ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä ja kadmiumvapaita.

Korvakoruissamme käytetyt värit kestävät hyvin UV-säteitä. Korut ovat viimeistelty vesipohjaisella lakalla, jolloin ne kestävät paremmin likaantumista ja elämää.

Koruissa voi olla aluksi lievää savunhajua, koska koru on laserleikattu. Haju hälvenee pois ajan kanssa.

Korujen hoidosta

Korvakorumme on tehty laadukkaasta materiaalista, mutta huomioithan seuraavat asiat, koska koruissa on luonnonmateriaalia:

Koruihin voi kertyä aikanaan likaa, jonka voi varovasti pyyhkäistä pois kostealla liinalla.

Vaikka kuljetkin elämän aallokossa korvakorut ylläsi, korut eivät tykkää liiallisesta kastumisesta tai kuumuudesta, joten ethän käytä niitä suihkussa, uidessa tai saunassa. Vältä altistamasta koruja kemikaaleille, kuten hiuslakalle jne. Korut eivät tykkää, että niitä säilytetään suorassa auringonpaisteessa tai suuren painon alla, vaan pitävät loikoilusta esimerkiksi korurasiassa tai taustapahvissa.

Korvakorujen värit

Koivuvanerikorvakorujen värit eivät välttämättä ole täysin identtiset verkkokaupassa esillä olevien tuotteiden kanssa johtuen mm. käyttäjän näytön laadusta, asetuksista sekä valotuksesta. Myös koivun jokainen osa on yksilöllinen, ja laserilla tehty jälki ei aina ole samanlainen johtuen esimerkiksi puun kovuudesta ja syykuvioista. Värien sävyissä voi olla pieniä eroavaisuuksia.