Toimitus- ja palautusehdot

Voimassa 08.10.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta ajatusaallokko.com ostoskorin kautta.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, josta käy ilmi tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä postikulut. Tämä edellyttää, että asiakas antaa sähköpostiosoitteensa tilauksen yhteydessä.

Tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Ajatusaallokon sähköpostiin info@ajatusaallokko.com

Toimitustavat ja -aika

Tilatut tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitamme kaikki tilaukset Postin Pikkupaketteina. Kun tilauksesi lähtee Postin kuljetukseen, lähetämme sinulle paketin seurantalinkin sähköpostitse.

Hyvin suojattu kirjekokoinen paketti jaetaan suoraan kotiin. Paketti voidaan toimittaa noutopisteeseen, jos postinjakajalla on paljon jaettavaa postia tai lähetys ei mahdu postilaatikkoon muun päiväpostin jaon yhteydessä.

Tuotteiden toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Käsittelemme ja toimitamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen jälkeen.

Postikulut ovat 3,90€. Yli 60€ tilausten postikulut ovat ilmaiset.

Maksutavat

Kaikki tilaukset maksetaan Paytrail -maksupalvelun kautta. Voit suorittaa maksun kaikista Suomessa toimivista pankeista (Nordea, Säästöpankki, POP Pankki, Osuuspankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken).

Käytössäsi ovat myös korttimaksut (Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, American Express, Diners Club), Jousto ja Walley laskut/erämaksut sekä MobilePay & Pivo.

Ulkopuolisten palveluntarjoajien, kuten pankkien ja maksupalveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta verkkosivuilta.

Walley lasku/Osamaksu ja Jousto Lasku & Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta - maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa.

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa - turvallista ja helppoa asiointia. Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Lisätietoja www.walley.fi.

Luottoehdot:

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija. Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Lisätietoja www.jousto.com/kuluttajalle.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Vaihto- ja palautusehdot

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus ei koske kustomoituja tuotteita eikä tuotteita, jotka on tehty asiakkaan toiveita vastaaviksi, kuten korvakorun koukut vaihdettu erilaisiksi.

Palautettavan tuotteen toimituskulut maksaa asiakas. Tämä ei koske reklamaatiota.

Tilauksen vaihdosta / palauttamisesta tai reklamaatiosta on tehtävä ilmoitus ottamalla yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostiimme info@ajatusaallokko.com. Palautusta ei hyväksytä, jos siitä ei ole ilmoitettu. Ilmoita viestissäsi seuraavat asiat:

- Tilausnumero

- Yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero

- Tilauksen päivämäärä / Vastaanottopäivämäärä

- Palautuksen/reklamaation syy

Palautusosoite:

Ajatusaallokko Oy

Suvikuja 6 A 39

80200 Joensuu

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on vioittunut, kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, asiakkaan on ilmoitettava virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@ajatusaallokko.com. Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa, tee Postiin vahinkoilmoitus mahdollisimman pian.