Ajatusaallokon tarina

Ajatusaallokko - Elämä on aallokkoa, ajatuksia ja korvakoruja.

Ajatusaallokko on suomalainen brändi, joka tarjoaa persoonallisia ja kevyitä kotimaisia designkoruja. Mallistomme hehkuu tyylikkyyttä, johon sekoittuu ripaus ihanaa herkkyyttä.

Tuotteidemme inspiraationa toimivat kukat, värit ja elämä. Meiltä et tule löytämään korua, joka on vain koru. Korvakorumme ovat ajatuksia ja tarinoita elämästä. Asusteellakin on oma elämänkaarensa niin kuin jokaisella ihmisellä. Elämä on täynnä myrskyjä, mutta myös peilityyntä pintaa. Elämä on kuin aallokkoa. Elämä on erilaisissa ajatuksissa sukeltelua. Tästä syntyy ajatusten aallokko, Ajatusaallokko.

Yritys on perustettu syksyllä 2021 ja tavoitteenamme on levittää herkkyyden ja runouden sanomaa. Luomme koruja, jotka sekä antavat rohkeutta että helpottavat arkipukeutumistasi. Ajatusaallokolla keskitymme tuotteiden vastuullisuuteen, kotimaisuuteen ja tyyliin, jotta sinä voit nauttia pitkäikäisistä asusteista.

- Elina & Santeri

 

Ajatusaallokko kotimaiset kukkakorut

 

Arvot

Vastuullisuus ja kotimaisuus

Korumme valmistetaan laadukkaasta suomalaisesta koivusta. Puu on sertifioitua. Korvakoruissa käytetyt tulostusvärit ovat ekologisia eivätkä ne sisällä luonnolle tai ihmiselle haitallisia ainesosia.

Paperituotteemme painetaan vastuullisesti tuotetulle paperille. Yritykselle, joka painattaa tuotteemme, on myönnetty mm. FSC- ja PEFC- sertifikaatit sekä Joutsenmerkki.

Lähetyksemme pakkausmateriaalin pystyy kierrättämään tilauksen saapumisen jälkeen. Osa materiaalista on kierrätettyä. Pakkausmateriaalit ovat peräisin Suomesta ja EU-alueelta.

Haluamme vähentää hävikkiä, joten myymme myös II-laadun tuotteita edullisempaan hintaan. II-laadun tuotteet ovat käyttökelpoisia, mutta korujen pinnassa on esim. värimuutos tai puussa halkeamia. II-laadun tuotteita on saatavilla satunnaisesti verkkokaupassa.

Herkkyys ja elämänmakuisuus

Intohimomme on luoda tuotteita herkille, mutta vahvoille ihmisille - Sillä herkkyys tulee muuttamaan maailmaa.

Herkkyys on vahvuutta, supervoimaa, jolla luodaan parempaa huomista. Meissä jokaisessa on pala herkkyyttä sisimmässämme. Herkkyys on vastavoimaa yhteiskunnan kovuudelle, yksin pärjäämisen kulttuurille ja tunteiden peittämiselle. Onneksi pehmeät arvot ovat alkaneet lisääntyä hiljalleen yhteiskunnassa!

Kun tutustut valikoimaamme, tulet huomaamaan monesta puukorusta seuraavan asian: kukkia ja kukkakuvioita. Miksi juuri kukat? Kukat ilmentävät herkkyyttä, mutta samaan aikaan vahvuutta. Näin ollen korumme eivät ole vain asusteita, vaan saat pukeutua elämänmakuiseen muotiin.

Tyyli

Elämämme koostuu suurilta osin arjesta. Tämän takia arkipukeutumisen ei tarvitse olla tylsää, vaan silloin on lupa pukeutua juuri haluamallaan tavalla. Ota helppoutta ja rohkeutta pukeutumiseesi puisista koruistamme!

Tyylikkäät puukorvakorut erottuvat edukseen ja kääntävät katseita, minne ikinä kuljetkin. Korvakorujemme avulla saat vaivattomasti asusi uudelle tasolle - Korut luovat asuusi mielenkiintoisen yksityiskohdan hetkessä. Puhuttelevatko sinua enemmän katseenvangitsevat lilat orvokit vai merihevoset auringonkukilla?

Vaatekaappiakaan ei tarvitse uusia kokonaan, kun syntyy tunne, ettei ole mitään päälle puettavaa. Korvakoruillamme saat vaihtelua tyyliisi. Korumme tekevät arkiasustasi kiehtovan, kun taas juhla-asuusi ne antavat viimeisen silauksen.