Unohda tylsät valmistujaisasut - Ylioppilasmekot yhdistettynä puisiin korvakoruihin ovat vuoden hitti!

Etsitkö inspiraatiota ylioppilasjuhlien pukeutumiseen? Ehkä sinulla on jo mielessä millaisen mekon tai asun aiot pukea ylioppilaslakin kaveriksi, mutta asusteet ovat vielä hakusessa? Ei hätää, sillä kokosimme tähän postaukseen muutamia asukokonaisuuksia, joissa yhdistyvät erityisesti ylioppilasmekot ja näyttävät puiset korvakorut. Lue postaus ja inspiroidu!

Musta ylioppilasmekko ja vihertävät korvakorut

Värikkyys ei ole kaikkien mieleen, eikä siinä mitään, sillä musta väri on aina varma valinta. Mustaan väriin on helppo yhdistää värikkäämpiä asusteita, mikäli haluaa pienen väripisaran asuunsa. Valitsimme tähän tyyliin hillitymmät korvakorut, joiden kaunis vihreän sävy hurmaa katsojan. Hanki korvakorut tästä.

 

Musta ylioppilasmekko, vihertävät korvakorut.

 

Punainen ylioppilasmekko ja kukkakorvakorut

Punaiseen väriin voi aina luottaa ja se on taatusti tyylikäs valinta! Punaisen mekon voisi sanoa olevan suorastaan klassikko, joka on muodissa vuodesta toiseen. Punainen on voimakas väri ja näyttää upealta juhlatilaisuudessa. Jotta saat punaisen mekon loistamaan, lisää mukaan näyttävät korvakorut, jotka luovat asukokonaisuudelle viimeisen silauksen ja elegantin tuulahduksen. Kukkakorvakorut tuovat asuusi pehmeyttä. Tähän asukokonaisuuteen voi vielä hyvin yhdistää punaisen huulipunan ja silmiin esimerkiksi mustat rajaukset ja kaunis kokonaisuus on valmis. Hanki korvakorut tästä.

 

Punainen ylioppilasmekko ja punaiset kukkakorvakorut.

 

Sininen valmistujaismekko ja merihenkiset korvakorut

Sininen väri luo kauniin ja rauhallisen tunnelman ja sopiikin hyvin juhla-asuihin. Sininen mekko, erityisesti tummansininen, on elegantti valinta. Väri on siitä ihana, että se tuo asuihin helposti syvyyttä. Voit täydentää asun merihenkisillä koruilla, jotka tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Tähän asuun sopiva kenkävalinta ovat mustat tai hopeat korkokengät, jolloin mekko ja korvakorut pääsevät paremmin esille, eikä huomio kiinnity kenkiin. Meikin voi pitää neutraalina tai voit korostaa asun sinisiä vivahteita sinisillä rajauksilla. Hanki korvakorut tästä.

 

Sininen ylioppilasmekko ja meri korvakorut.

 

Vaaleanpunainen ylioppilasmekko ja kukkakorvakorut

Vaaleanpunainen mekko on täydellinen valinta juhla-asuksi, sillä sen sävy on ihanan kevyt ja hempeä. Kun yhdistät vaaleanpunaiseen mekkoon kukkakorvakorut, niin saat asuun ripauksen romanttisuutta ja herkkyyttä. Kukkapelto -korvakorut tuovat asuun raikasta ilmettä. Meikissä voit halutessasi käyttää vaaleanpunaisia ja nude -sävyjä, jolloin ylioppilaslakki ja korvakorut pääsevät oikeuksiinsa. Hanki korvakorut täydentämään asusi tästä.

 

Vaaleanpunainen ylioppilas mekko ja Kukkapelto -korvakorut.

 

Valkoinen ylioppilasmekko ja orvokki -korvakorut

Kaikista perinteisin valinta ylioppilasjuhliin on valkoinen mekko. Valkoiseen mekkoon yhdistetyt orvokki -korvakorut luovat romanttisen ja herkän ilmeen. Orvokit sopivat hyvin kevään ja kesän juhliin, sillä ne ovat henkeäsalpaavan kauniita ja herkkiä kukkia. Puiset orvokki -korut tuovat asun yhteen antaen sille luonnonläheistä ilmettä. Jos haluat saada tästä asukokonaisuudesta pehmeän, yhdistä asuun valkoiset matalat kengät. Esimerkiksi ballerinat ovat tänä vuonna taas muodissa. Meikistä voit tehdä sellaisen kuin haluat ja mm. pastellisävyt meikissä tuovat mukavaa raikkautta ja pehmeyttä tähän juhlatyyliin. Hanki korvakorut tästä.

 

Valkoinen ylioppilasmekko ja orvokki korvakorut.

 

Kukkamekko ylioppilasmekkona ja auringonkukka -korvakorut

Jos olet kukkien ystävä ja pidät luonnosta, tämä asukokonaisuus on tehty sinulle! Kukkamekko on ihanan iloinen, pirteä ja raikas valinta ylioppilasjuhliin. Auringonkukka -korvakorut ovat näyttävät ja tuovat entisestään asuun lisää väriä ja lämpöä. Tämä asukokonaisuus jos mikä on tarkoitettu ylioppilaalle, joka haluaa tuoda juhliin mukanaan kesän ja luonnon taianomaista sanomaa. Korvakoruissa on mukana myös merkittävä teksti juhlapäivään: Olet korvaamattoman tärkeä. Hanki korvakorut tästä.

 

Kukkamekko ylioppilasjuhliin ja auringonkukka korvakorut.

 

Jakkuasu ylioppilaalle ja mustikka -korvakorut

Mustikka -korvakorut yhdistettynä tummansiniseen jakkutakkiin, beigeihin housuihin, valkoisiin korkokenkiin ja ylioppilaslakkiin - Upean klassinen ja tyylikäs valinta! Mustikka -koruilla saa helposti kesän tunnelmaa ja raikkautta asuun. Asu on yhtenäinen, sillä korvakorut ja jakku ovat samaa väriä keskenään. Näin valkoiset kengät ja ylioppilaslakkikin pääsevät loistamaan juhlapäivänä. Korvakorut ovat lisäksi mukavan sirot ja hauskat, vaikka asu on muuten juhlallinen ja klassinen tyyliltään. Hanki korvakorut tästä.

 

Jakkuasu ylioppilasjuhliin ja mustikka korvakorut.

 

Vinkki: Jos mekot, housut ja paidat eivät ole sinun juttusi, hauska vaihtoehto ylioppilasjuhliin pukeutumisen suhteen voisi olla haalari aivan yksivärisenä tai jollakin mielenkiintoisella printillä.

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

Takaisin blogiin