Mitä ylioppilaslahjaksi? Ota talteen kuusi lahjavinkkiä!

Onko sinulla ylioppilasjuhlia kiikarissa, mutta hikikarpalot nousevat melkein otsalle, kun pohdit kuumeisesti sopivaa lahjaa? Ei hätää. Nimittäin tästä postauksesta saat talteen kuusi erilaista lahjavinkkiä ylioppilaalle. Älä enää jää miettimään kysymystä mitä ylioppilaslahjaksi, vaan lue ja ratkaise tämä ongelma saman tien.

 

Ylioppilaslahjaksi kotimaiset korvakorut

 

1. Rahaa

Rahalahja on kaikista helpoin, varmin ja yleinen lahja ylioppilaalle, kun mietitään sopivaa muistamista. Rahan antamisessa on myös etunsa: lahjansaaja saa itse päättää, kuinka haluaa rahat käyttää. Tällöin ylioppilas saa ainakin mieluisen lahjan, sillä hänellä on todennäköisesti edessään monia hankintoja niin mahdolliseen omaan kotiin kuin uusiin opintoihin.

Lisävinkki: Monelle tuottaa päänvaivaa se, että mikä on sopiva summa antaa rahaa lahjaksi. Ei ole olemassa mitään oikeaa summaa, vaan lahjanantaja saa päättää rahalahjan suuruuden, joka tuntuu itsestä hyvälle ja on sopiva omaan budjettiin. Mikset antaisi tänä vuonna rahalahjan kaverina puisia koruja? Tällöin rahalahjan ei tarvitse olla niin suuri yksistään, kun lisäät pakettiin puiset korvakorut tai kaulakorun.

2. Puiset korvakorut

Uskallatko olla persoonallinen ylioppilaslahjan kanssa? Pitääkö ylioppilas koruista tai muodista? Jos vastauksesi on kyllä, tämä lahjavinkki on omistettu sinulle. Valikoimamme tarjoaa hyvän määrän persoonallisia koruja, joista löytyy varmasti mieluinen koru monelle erilaiselle ihmiselle. Puiset korut ovat ihana lahja ylioppilaalle, ja jättävät muiston tärkeästä juhlapäivästä. Korun valintaa helpottaa se, että mietit lahjansaajan persoonaa, ja sitä, mitä haluat koruilla sanoa. Korujen sanomalla ei oikeastaan edes ole niin suurta väliä (et voi mennä valinnassasi siis pahasti pieleen), koska korumme tuovat joka kerta ihmisen luokse palan elämää, palan elämänmakuista muotia. Sinun on kuitenkin hyvä varmistua ylioppilaan mieltymyksistä ja tyylistä, jotta korut osuvat ulkonäöltään kohdalleen - Näin sekä korujen ulkoinen että sisäinen maailma ilahduttavat saajaa.

Jos sinua pohdituttaa, mikä olisi paras vaihtoehto kaikista koruista, niin valitse tällöin kukkakorut. Kukkakorvakorut ovat hyvä vaihtoehto, sillä perinteisiä kukkia annetaan muutenkin jo lahjaksi. Kukkakorut vain kestävät parempina pidempään kuin normaalit kukat, eivätkä taatusti kuihdu tai nuupahda. Tutustu rohkeasti valikoimaamme!

Pitääkö tuleva ylioppilas kahvista? Anna lahjaksi hauskat Kahvirakkaus -korvakorut.

 

Ylioppilaalle lahjaksi kahvi korvakorut

 

3. Lahjakortit

Lahjakortteja on mukava saada lahjaksi, jolloin pääsee itse shoppailemaan jotakin tarpeellista. Jos tiedät lahjansaajan suosivan jotakin tiettyä vaatekauppaa tai liikettä, voi lahjakortti sinne olla mieluinen. Lahjakortit liikkeisiin, jotka myyvät laajasti erilaisia kodin tarvikkeita ja asioita ovat hyvä idea myös. Erityisesti, jos tuleva ylioppilas on muuttamassa kotoa pois, on hänellä varmasti lista asioista, joita tarvitsee ostaa uuteen kotiin.

4. Yhteinen aika

Anna lahjaksi yhteistä aikaa, jolloin menette yhdessä tekemään mieluisia asioita ja sinä tarjoudut kustantamaan tämän reissun. Menkää yhdessä elokuviin, syömään, kokeilemaan jotakin uutta harrastusta tai vaikka keikalle!

5. Suoratoistopalvelut

Jos tiedät ylioppilaan kuuntelevan paljon musiikkia tai äänikirjoja, tai viihtyvän sarjojen tai elokuvien parissa, on näihin suoratoistopalveluihin saatavilla tilauksia. Myös, jos tiedät juhlasankarin viihtyvän videopelien parissa, hanki lahjakortti tähän tarpeeseen.

6. Kysy suoraan lahjatoiveista

Kun kysyt suoraan tulevalta ylioppilaalta hänen lahjatoiveistaan, säästyt päänvaivalta ja pohtimiselta. Vaikka et saisi suoraa vastausta, niin ainakin olet antanut mahdollisuuden vaikuttaa tulevaan lahjaan! Ei kannata kuitenkaan stressata liikaa lahjan hankkimisesta, sillä joskus voi vain käydä kaikesta huolimatta niin, ettei lahja kohtaa saajan mieltymyksiä. On ok myydä tai antaa lahja eteenpäin, jos se ei ole itselle mieluinen.

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

Takaisin blogiin