Mitä äitienpäivälahjaksi? 40 ideaa äitienpäivälahjaksi 2023

Mitä sitä antaisi lahjaksi äitienpäivänä 2023?

Kokosimme parhaimmat lahjaideat äidille tähän postaukseen, jotta sinun ei tarvitse miettiä päätäsi puhki! Valitse listasta mieluisin lahja tai yhdistele eri vaihtoehtoja mieluisaksi kokonaisuudeksi.

1. Kukkakimppu

Perinteinen, mutta aina toimiva: anna lahjaksi äidille kaunis kukkakimppu. Kukkakimppuja löytyy niin tavarataloista kuin ruokakaupoista sekä niitä pystyy tilaamaan helposti myös netin kautta aivan kotiovelle saakka toimitettuna.

2. Kukkakorvakorut

Jos haluat olla persoonallinen, mutta kuitenkin antaa kukkia lahjaksi äidille, niin valitse kukkakorvakorut! Taatusti ilahduttava lahja pitkäksi aikaa, sillä näitä kukkia ei tarvitse kastella ja ne pysyvät silti hyvinä vuosia. Tutustu lisää kukkakorvakorujen valikoimaamme. Toimitamme myös korut suoraan lahjan saajan luokse, kunhan täytät vain hänen osoitteensa tietoihin! (Pääset täyttämään lahjan saajan tiedot ostovaiheen loppupuolella).

 

Kukkakorvakorut äitienpäivälahjaksi

 

3. Lahjakortti kauneushoitolaan

4. Omaa aikaa

Kaipaisiko äiti omaa aikaa? Järjestä hänelle aikaa ihan vain yksin oloon esimerkiksi hotelliyön kautta.

5. Mukava yöpuku

6. Itsetehty taulu tai maalaus

7. Puinen kaulakoru

Puinen kaulakoru viimeistelee äitisi tyylin ja on ihanan persoonallinen yksityiskohta asuun! Katso kaulakorujen valikoimaamme tästä.

8. Kosmetiikka

Mitkä ovat äidin suosikki kosmetiikkatuotteita? Anna näitä lahjaksi, sillä niitä kuluu aina käytössä. Toinen hyvä vaihtoehto on tehdä itse kosmetiikkaa lahjaksi: helppoja vaihtoehtoja ovat hiusnaamiot tai vartalon kuorintavoiteen tekeminen. Ohjeita näihin löytyy nopeasti googlettamalla!

9. Sukat

Osta jotkin hauskat tai söpöt sukat lahjaksi. Sukkia käytetään päivittäin, joten ne ovat ainakin tarpeellinen lahja.

10. Puiset korvakorut

Suomalaiset, kevyet ja elämänmakuiset korvakorut jos jotkin ovat koskettava tapa muistaa äitiä. Löydät valikoimastamme laajan valikoiman niin koukullisia kuin nappikorvakoruja. Tutustu lisää puisiin korvakoruihimme tästä.

 

Puiset korvakorut äitienpäivälahjaksi

 

11. Lahjakortti kurssille

Onko äiti puhunut, että haluaisi kokeilla jotakin uutta harrastusta? Tällöin lahjakortti uuden harrastuksen pariin voisi olla mieluinen - Näin harrastusta tulisi ainakin kokeiltua, eikä se jäisi vain puhumisen tasolle!

12. Yhteinen tekeminen perheen kanssa

Menisittekö yhdessä esimerkiksi elokuviin tai syömään?

13. Itse tehty yhteinen ateria

14. Älykello

Älykello sopii kaikille ihmisille, joista on hauska seurata tietoja omasta hyvinvoinnista.

15. Hotelli- tai kylpyläloma

16. Lahjakortti tavarataloon

17. Liput konserttiin

Hanki liput äidin lempiartistin keikalle.

18. Hemmotteluboksi

Täytä jokin rasia, laatikko tai kori äidille mieluisilla asioilla, kuten makeisilla, kahvilla, vartalovoiteilla, kynttilällä ja korvakoruilla.

19. Termosmuki

Jos lahjansaaja juo paljon kahvia tai teetä, ne kulkevat kätevästi mukana ja pysyvät lämpiminä termosmukissa. Termosmukeja saa valmiina ja niihin voi suunnitella itsekin kuvituksia eri sivustoilla.

20. Hajuvesi

Vaihtoehtoisesti voit hankkia lahjakortin hajuvesiä myyvään liikkeeseen, jos sinulla ei ole tiedossa, millaisista tuoksuista äiti pitää.

21. Viherkasvi

22. (Alkoholitonta) kuohuvaa

23. Lahjakortti ruokakauppaan

Käytännöllinen ja tarpeellinen lahja: jokainen tarvitsee ravintoa elääkseen, joten lahjakortti ruokakauppaan on fiksu idea.

24. Kaunis muistikirja

25. Valokuva-albumi

Talleta albumiin muistoja yhteisistä hetkistä ja reissuista, joita olette kokeneet äidin kanssa.

26. Lahjakortti vaatekauppaan tai verkkokauppaan

27. Lehden kestotilaus

28. Lahjakortti siivouspalveluun

Siivouspalveluiden käyttö lisääntyy koko ajan yksityishenkilöillä, ja kukapa ei pitäisi siitä, että joku muu siivoaisi kodin kiiltävän puhtaaksi?

29. Kahvi

Jos tiedät äidin pitävän kahvista, hanki jotakin hyvää pienyrityksen paahtamaa kahvia. Lisää tähän lahjaan vielä mukaan Kahvirakkaus -korvakorut ja kahvimaisimmista kahvimaisin lahja on valmis!

 Kahvirakkaus korvakorut äitienpäivälahjaksi

 

30. Suklaa

Perinteinen, mutta maistuva lahja. Yllätä äiti jollakin mielenkiintoisella makuyhdistelmällä tai ulkonäöllisesti hienolla suklaalahjalla.

31. (Tuoksu)kynttilä

32. Elämyslahjakortti

33. Kirja

Jos on vaikeus valita sopivaa kirjaa, kirjakauppoihin saa lahjakorttejakin! Myös äänikirjapalvelu voi olla varteenotettava vaihtoehto. Jos äitisi on kierrätyksen ystävä, hän tuskin pahastuu siitäkään, jos hankit kirjan kierrätettynä - Tällöin pienemmällä summalla saa useammankin kirjan!

34. Käsityötarvikkeet

Käsitöistä pitävälle ihmiselle esimerkiksi puikot, langat tai käsitöihin liittyvä ohjekirja ovat hyvä idea.

35. Itsekirjoitettu runo

36. Vessapaperikakku

Osta vessapaperirullia ja kokoa ne kakun muotoon. Lisää kakun reunoille mukaan pieniä esineitä kuten käsirasvaa, suihkugeeliä, suklaapatukoita, raaputusarpoja tai lahjakortteja. Kääri vessapaperikakku lopuksi läpinäkyvään sellofaaniin ja koristele lahjanauhalla.

37. Lahjakortti hierontaan

38. Raaputusarvat

39. Itse tehdyt leivonnaiset

40. Oma läsnäolosi

Aina ei tarvitse ostaa mitään fyysistä lahjaa, vaan sinulla on lahja jo valmiina: oma läsnäolosi.

 

Toivottavasti sait tästä postauksesta äitienpäivälahjaideoita ja lahjan hankkiminen olisi ainakin astetta helpompaa.

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

Takaisin blogiin