Joululahja äidille - 29 sydämen sulattavaa joululahjaideaa

Oletko jo miettinyt mitä hankit joululahjaksi äidille? Joulu lähestyy ja äidin ilahduttaminen on tärkeää vuodesta toiseen. Olen koonnut tähän postaukseen joukon lahjaideoita äidille, jotta voit tehdä hänen joulustaan erityisen ja muistettavan. Nämä ehdotukset yhdistävät niin rakkautta, ajatusta kuin käytännöllisyyttä, joten voit valita sellaisen, joka sopii äitisi persoonallisuuteen ja mieltymyksiin. Nämä joululahjaideat ovat keskenään erilaisia, joten listasta löytyy varmasti jokaiseen budjettiin jotakin. Lue siis teksti nyt ja löydä joululahja äidille!

1. Räätälöity valokuva-albumi

Luo ainutlaatuinen valokuva-albumi, joka kokoaa samojen kansien väliin yhteiset muistot ja hetket. Näitä voi tilata niin valmiina kuin tehdä itse: tilaa haluamasi kuvat, osta valmis albumi ja ala askartelemaan!

2. Hyvinvointilahjakortti

Anna äidillesi lahjakortti hemmotteluhetkeen, joka sisältää esimerkiksi hieronnan tai kasvohoidon.

3. Kirjallisuuden ystävän lukupaketti

Jos äiti rakastaa lukemista, hanki hänelle uusia kirjoja hänen lempikirjailijoiltaan. Tai vaihtoehtoisesti lahjakortti kirjakauppaan.

4. Korkealaatuinen keittiövälineistö

Jos äitisi nauttii ruoanlaitosta, hanki hänelle laadukkaita keittiövälineitä. Keittiövälineitä saa nykyään myös personoituna, jolloin voit yhdistää esimerkiksi puukauhaan äitisi nimen tai joulutoivotuksen.

5. Harrastusvälineet tai tarvikkeet

Selvitä, mikä harrastus innostaa äitiäsi ja hanki siihen liittyviä välineitä tai tarvikkeita.

6. Tyylikäs laukku tai käsilaukku

Lahjoita äidillesi tyylikäs laukku, joka täydentää hänen asukokonaisuutensa. Voit hankkia laukun kaveriksi myös Suomessa suunnitellut ja valmistetut korvakorut laajasta valikoimastamme. Tutustu tästä.

7. Viinipullo- ja lasiteline

Jos äitisi nauttii viinistä, hanki hänelle viinipullo- ja lasiteline.

8. Tilaustyönä valmistettu taideteos

Hanki äidillesi taideteos, joka heijastelee hänen tyyliään ja mieltymyksiään.

9. Puiset korvakorut

Suomalaiset, kevyet ja elämänmakuiset korvakorut ovat koskettava tapa muistaa äitiä. Löydät valikoimastamme laajan valikoiman niin koukullisia korvakoruja kuin nappikorvakoruja, jotka ovat valmistettu laadukkaasta koivuvanerista. Tee tilaus nyt ja anna äidillesi lahja, joka ilahduttaa ja tuo hänelle iloa jouluna. Tutustu valikoimaamme tästä.

 

Puiset kukkakorvakorut

 

10. Kävelylenkkien kaveri: Laadukkaat kävelykengät

Hanki äidillesi mukavat ja laadukkaat kävelykengät.

11. Koristeelliset kynttilät ja kynttilänjalat

Koristeelliset kynttilät luovat tunnelmaa kotona.

12. Lämpimät villasukat tai käsintehdyt lapaset

Lämpimät villasukat ja käsintehdyt lapaset ovat tervetulleita talvella.

13. Koristeellinen peitto tai torkkupeitto

Tyylikäs peitto tuo mukavuutta ja lämpöä kotiin. Päiväunien pelastaja erityisesti nyt talvisin!

14. Aromaterapia-lahjapaketti

Luo äidillesi aromaterapialahjapaketti, joka sisältää eteerisiä öljyjä ja diffuuserin.

15. Kahviharrastajan (deluxe) kahvisetti

Jos äiti rakastaa kahvia, harkitse laadukasta kahvipakettia ja kahvikonetta. Ja jos haluat viedä lahjan seuraavalle tasolle, yhdistä siihen kahvikorumme! Tutustu kahvikoruihimme tästä. Löydät niitä myös erivärisinä valikoimastamme.

 

Oranssit kahvi korvakorut

 

16. Ylellinen hajuvesi

Hajuvesi on arvostettu lahja, joka tekee äidin päivästä erityisen. Jos et ole varma millaisista tuoksuista äiti pitää, osta lahjakortti kosmetiikkaliikkeeseen tai tavarataloon.

17. Puinen kaulakoru

Puinen kaulakoru viimeistelee äitisi tyylin ja on ihanan persoonallinen yksityiskohta asuun! Jokainen korumme on käsintehty rakkautta ja huolellisuutta vaalien, ja ne ovat saatavilla eri tyyleissä ja malleissa, jotka sopivat täydellisesti juuri äidillesi. Aloita tutustuminen koruvalikoimaamme tästä ja anna äidillesi lahja, joka kertoo hänelle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee tänä jouluna.

 

Puinen kaulakoru

 

18. Ravintolalahjakortti

Ilahduta äitiä ravintolalahjakortilla fine dining -ravintolaan, jossa hän voi nauttia herkullisista makuelämyksistä. Tai hanki lahjakortti mihin tahansa muuhun ruokapaikkaan, josta äiti pitää.

19. Aktiivisuusranneke

Anna äidillesi älykäs aktiivisuusranneke, joka auttaa häntä seuraamaan päivittäistä liikuntaa ja terveyttä.

20. Käsintehty kynttiläasetelma

Luo itse kynttiläasetelma, joka tuo tunnelmaa kotiin: osta erilaisia kynttilöitä ja tee niistä persoonallinen kokonaisuus.

21. Kasvonaamio-setti

Anna äidillesi hemmotteluhetki kasvonaamioilla ja ihonhoitotuotteilla.

22. Käsityökurssi

Lupaudu maksamaan äitisi käsityökurssille, joka kiinnostaa häntä. Anna siis hänelle mahdollisuus oppia uusia taitoja ja päästää luovuutensa valloilleen.

23. Matkalaukku

Jos äiti rakastaa matkustamista, hanki hänelle laadukas matkalaukku, joka tekee matkoista entistä hauskempia ja kätevämpiä.

24. Hemmottelulahjakortti

Anna äidillesi lahjakortti päiväkylpylään tai hemmotteluhetkeen, joka auttaa häntä rentoutumaan.

25. Itsekirjoitettu rakkauskirje

Kirjoita äidille sydämellinen kirje, joka kertoo, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Voit liittää kirjeeseen kuvia yhteisistä hetkistänne. Jos huumori on teidän juttunne, voit höystää kirjeen huumorillakin!

26. Äänikirjapalvelu-tilaus

Tilaus äänikirjapalveluun antaa äidille mahdollisuuden nauttia kirjoista myös kuunnellen.

27. Henkilökohtainen avainnippu

Luo äidillesi henkilökohtainen avainnippu, joka sisältää avaimet kotiin, autoon ja ehkä jopa mökille. Voit hankkia äidillesi siis kauniin avaimenperän, joka pitää hänen avaimensa tallessa! Tutustu puisten avaimenperien valikoimaamme tästä.

28. Musiikkisoitin ja soittolista

Hanki äidillesi musiikkisoitin ja luo sille soittolista hänen lempikappaleistaan, jotta hän voi rentoutua musiikin parissa. Tai luo soittolista, vaikka Spotifyyn, jota äitisi voi kuunnella puhelimella.

29. Jouluihmisen korut

Jos äitisi on todellinen jouluihminen, hän saattaisi pitää Joulurakkaus -korvakoruistamme. Kyseiset korvakorut saavat varmasti hymyn huulille ja jouluntunnelman aikaan. Tutustu koruihin tästä.

 

Joulurakkaus pipari korvakorut

 

Nämä lahjaideat ovat monipuolisia ja voit valita niistä sen, joka parhaiten sopii äitisi persoonallisuuteen ja mieltymyksiin. Tai mikset voisi yhdistellä useampaa joululahjaideaa ja tehdä ne omalla tyylilläsi. Riippumatta valinnastasi, muistathan että tärkeintä ovat läsnäolo ja huolenpito, jota annat äidillesi jouluna. Toivotamme teille molemmille ihanaa joulua ja mieluisten lahjojen löytymistä!

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

Takaisin blogiin