5+1 hyvää syytä valita Ajatusaallokon korvakorut

Keveys

Puukorvakorujemme ehdoton etu on vanerin keveys verrattuna muihin materiaaleihin. Vaikka korut olisivatkin kookkaat, koivuvaneri antaa pelivaraa siinä, etteivät korvanlehdet lähde väsymään, vaikka korvissa heiluisikin näyttävämpää asustetta. Kaikkein näyttävimmät yksilöt löytyvät KESTOKUKINTO -korvakorusarjastamme. Siitä huolimatta, että nämä kukkakorvakorut näkyvät kauas ja kukkivat valloittavina, on yhden korun paino vain viisi grammaa! Näin näyttäväksi korvakoruksi se on siis todella kevyt. Onkin ollut ilo kuulla, että korumme eivät ole haitanneet käyttöä silloinkaan, kun valintana on ollut Olet korvaamattoman tärkeä -korvakorut tai Kukkamustetta -korvakorut. Lisäksi palautetta on tullut siitä, että siroimpien korujen olemassaoloa ei huomaa ollenkaan.

 Auringonkukka korvakorut tekstillä

 

Kotimaisuus

Ajatusaallokon korvakoruja ei pelkästään suunnitella Suomessa, vaan ne myös valmistetaan täällä. Koruissa käytetty vaneri on kotimaista ja sertifioitua. Vaneri valmistetaan koivuista, jotka kasvavat kestävästi hoidetuissa metsissä.

Olemme miettineet vastuullisuuden ja kotimaisuuden raaka-aineista lähetysmateriaaleihin. Ainoastaan osa lähetysmateriaaleista hankitaan Euroopan alueelta. Lisäksi suosimme pakkausmateriaaleissakin sitä, että vähintään osa niistä on kierrätettyä. Tuemme omalta osaltamme kotimaisten toimijoiden työtä ostamalla suurimman osan tarvikkeistamme suomalaisilta yrityksiltä.

Asukriisien pelastaja

Ovatko sinulle tuttua sellaiset aamut tai illat, kun kaapista ei vain tunnu löytyvän mitään puettavaa? Vaatekaapin hyllyt notkuvat, mutta mikään ei miellytä. Asukriisin yllättäessä on siihen helppo ratkaisu: Mieti valmiiksi muutama ehdoton lempiasusi ja korusi. Kun ei ole mitään päällepuettavaa, valitset lempiasuistasi sopivimman. Asun ei tarvitse olla mitään suurta ja ihmeellistä. Se voi olla aivan hyvin esimerkiksi mustat housut ja yksivärinen paita, sillä taika tehdään korvakoruillamme. Kun lisäät persoonalliset korvakorut, saa asu heti uutta syvyyttä ja mielenkiintoa. Jos pidät meikkaamisesta, mutta se tökkii jonakin päivänä - Korvaa meikki mielenkiintoisilla korvakoruilla.

Ajattomuus

Valikoimamme koostuu suurimmaksi osaksi kukikkaista koruista. Kukat ovat aina ajattomia, eivätkä ne tipu näin muodista pois kovinkaan helposti. Kukkaprinttiä näkee vaatteissakin vuodesta toiseen.

Useampi on kertonut, että korujen valinta on ollut haastavaa, sillä niin monet sopisivat omaan vaatekaappiin ja asuihin. Tämä kertoo osaltaan siitä, että kukat ovat hyvä valinta, minä tahansa vuoden aikana. Kukat ovat ajankohtaisia erityisesti keväisin, kesäisin ja syksyisin. Tarjoileehan upea Suomen luontokin näinä aikoina parastaan. Kukat sopivat talveenkin, jolloin kylmyyden ja pimeyden keskelle kaivataan piristystä, väriä ja kukkien voimaa. Kesä voi olla mielentila, johon matkaat korujemme kautta.

 

Puiset Hurmos -kukkakorut

 

Helppo huoltaa

Korvakorujamme ei tarvitse käydä puhdistuttamassa liikkeessä niin kuin metallikoruja. Tiedät varmaan ne metalliset korut, jotka tummuvat ajansaatossa. Tai vastaavasti korut, joiden väri alkaa haalenemaan jo heti joidenkin käyttökertojen jälkeen. Metalliosamme ovat ruostumatonta terästä, joka takaa sen, etteivät korut ruostu tai muuta väriään. Jos puuosaan pääsee likaa, kuten meikkiä, voit pyyhkäistä tahrat pois varovasti kostealla liinalla. Ethän säilytä koruja suoraan auringonvalossa tai suuren painon alla, jotta ne eivät suutu tästä sinulle!

+1 Ihanan persoonallinen yksityiskohta asuun! Jos se jokin tuntuu puuttuvan asuistasi, lisää Ajatusaallokon korvakorut ja huomaat eron nopeasti! Puiset korvakorut ovat ihana arjen piristys ja suomalaista designia parhaimmillaan. Designkorujemme kanssa sinun ei välttämättä tarvitse enää lisätä asuun muita koruja, sillä korvakorut ovat näyttävät itsessään.

 

Elina Ryynänen

Ajatusaallokko Oy

Takaisin blogiin